23 Nisan 2010 Cuma

Mavi Yolculuk - Blue Cruise

 
Maris Yachting
Gulet Charters
Baraboat Charters
Cabin Charters
Private Transfers
Biz Kimiz?
100% Müşteri Memnüniyeti

Sayın VENÝ VÝDÝ TRAVEL ,

Biz Maris Yachting & Brokerage olarak 10 yıllık tecrübemizle Marmaris, Bodrum, Fethiye, Göcek ve Yunan Adalarını (Rodos, Kos, Symi) kapsayan sahil şeridinde Private Yacht Charter (Gulet Charter), Bareboat Kiralama, Cabin Charter (Klimalı ve Klimasız Guletler ile) ve Private Transferler konusunda sizlere hizmet vermekteyiz.

İş Dünyasında müşteri memnuniyetinin öneminin bilincinde olarak Avrupa ve ABD pazarı konuklarınızın taleplerini geniş bir yelpazede karşılamaktayız.


Bölgemizde sizin yerinize...
Müşterilerinizle biz ilgilenelim

Sizlerle bulunacağımız ortak çalışmalarımızda bölgemizdeki lokal acentanız gibi hizmet vereceğimizden ve misyonunuzu devam ettireceğimizden emin olabilirsiniz. Sloganımızda da vurguladığımız gibi; "Bugünün müşterileri, gelecekte, bizlere referans oluşturacak yeni iş imkanlarıdır".

Geçmişten gelen deneyimimiz ile aynı amaçlar doğrultusunda sizlerle çalışacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu duyuyoruz.   

Saygılarımızla,
Aytuğ Dizdaroğlu
General Manager
Gulet Charters

Gulet Charter, Crewed Yacht  Charterskonusunda her bütçe ve talebe uygun teknelerimiz ile müşterilerinizin hayallerindeki tatili yaşatmak için birbirinden keyifli seçenekler sunmaktayız. 
Devamını oku...


Cabin Charters

Cabin Charter Cabin Charters ile çiftlere ve grup oluşturamayan müşterilerinize klimalı ve klimasız guletlerle ve değişik tur programları alternatifleri ile charter olanağı sağlamaktayız.
Devamını oku...


Bareboat Charters

Bareboat Bareboat Charterskonusunda geniş bir "fleet" e sahip olduğumuz için her türlü talebe (monohull, multihull, racer) cevap verebilmekteyiz.
Devamını oku...

İletişim
Email : info@marisyachting.com
MSN : marisyachting@hotmail.com
Gmail : marisyachting@gmail.com
Skype : maris-yachting
Diğer Web Sitelerimiz
http://www.sailingtoursturkey.com
http://www.sailing-turkey.com
http://www.yachtchartersturkey.com
Maris Yachting & Brokerage
Tepe mah.33.Sk. Murathan 4/33 Marmaris - MUĞLA
Tel : 0 252 417 11 99
Cep : 0 532 517 14 00
http://www.marisyachting.com
http://www.maristravel.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder